Lattenpoel 9

3140 Keerbergen

KINESITHERAPIE

Via kinesitherapeutische technieken worden de klachten van de patiënt verholpen. Deze technieken bestaan voornamelijk uit mobilisaties, stretching, triggerpunt therapie, dry needling, McKenzie en oefentherapie.

OSTEOPATHIE

In de osteopatische visie wordt het lichaam op verschillende vlakken behandeld. De therapeut onderzoekt heel het lichaam en gaat na welke regio’ s een invloed hebben op de klachten van de patiënt. Die regio’s worden door specifieke osteopathische technieken gecorrigeerd. Eenmaal de correcties zijn doorgevoerd, vertrouwt de therapeut op het zelfhelend karakter van het lichaam.

LOOPANALYSE en SCREENING

Aan de hand van video-opnames en gestandaardiseerde testen gaan we bij Maximus na wat uw sterke punten en wat uw zwakke plekken zijn. De screening bestaat uit twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak worden de video-opnames gemaakt en worden de testen uitgevoerd. Er is eveneens ruimte voor een vraaggesprek, zodat de therapeut een volledig beeld krijgt op de doelstellingen, klachten en achtergrond van de patiënt. Tijdens de tweede afspraak worden de resultaten besproken en geeft de therapeut uitleg over het bewegingspatroon van de patiënt. De patiënt krijgt een individueel schema mee naar huis, dat uitgebreid wordt besproken.

RELAXATIE MASSAGE

Maximus biedt een relaxerende massage aan ter ontspanning van het lichaam.

SPORTMASSAGE

Zowel personen die hun hobby/sport op recreatief niveau uitoefenen, als atleten die fanatiek bezig zijn met hun sport kunnen bij Maximus terecht voor een sportmassage. Doel van deze behandeling is om al het melkzuur en afvalstoffen uit de spieren te krijgen, zodat het lichaam klaar is voor een topprestatie.

PERSONAL COACHING

Eerst en vooral stellen we jouw specifieke doelen op.  Wil je meer spiermassa kweken, gewicht verliezen of simpelweg een betere conditie opbouwen?  Of heb je een concreter doel voor ogen: de marathon van Brussel lopen of een halve triatlon afwerken? We plannen samen de tijdstippen in waarop we via individuele trainingen jouw doel bereiken.

Sluit Menu